Balul Iubirii – Asociatia Down Centrul Educaţional Raluca‎

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Feb 27

Cu bucurie-n suflet vă anunțăm că și în acest an am reușit să participăm, să ne implicăm activ în evenimentul anual pe care-l organizează Asociația Down – Centrul Educațional Raluca, cu ocazia zilei de Dragobete, zi în care sărbătorim dragostea, la BALUL IUBIRII!

Eveniment a avut loc la Sala Casino din Parcul Central în data de 23 februarie 2017. A fost dans, socializare, momente artistice, voie buna și invitați speciali.

În cadrul evenimentului a fost organizată o licitație caritabilă cu o parte din obiecte realizate la Centrul Educațional Raluca Cluj-Napoca iar cealaltă parte au fost donate de către susținătorii cauzei.

Ne bucurăm că am putut să contribuim și noi la acest bal și dorim să felicităm întreaga echipă de la Asociația Down – Centrul Educațional Raluca pentru implicare!

Foto by Marius Crișan

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: