Atmosfera festiva din Carrefour

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Nov 08

Neavând ce să facă, clovnul Copăcel de la Fantasmagia a mers în Carrefour la cumpărături, dar a întâlnit o mulțime de copii cata de a se distra și ce credeți că a făcut? Exact, s-a oprit la joacă. Au cântat, au dansat și au spus poezii cu toții. Din programul lui Copăcel nu au lipsit concursurile care au fost răsplătite cu premii dulci oferite de Carrefour. Copiii au construit castele din pahare, unul mai măreț decât celălalt, au lansat avioane din hârtie, și au modelat baloane împreună cu părinții ori bunicii. Toate acestea au creat o atmosferă festivă în magazin.

Vă invităm să aruncați o privire și un zâmbet în galeria noastră de imagini pentru a vedea toată atmosfera festivă, aici. Iar dacă sunteți curioși ce surprize se ascund în jobenul Fantasmagia vă invităm să apăsați pe balonul roșu care iese din pălăria fermecată.

logo fantasmagia

A sosit momentul mult așteptat. Hai să lansăm niște avioane!

A sosit momentul mult așteptat. Hai să lansăm niște avioane!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: