Ati vazut vreodata cum viseaza un Clown?

By Clovnul Copăcel | Povești și poezii

Mar 28

Salutări calde dragi prieteni,
Vreau să vă întreb, ați văzut vreodată cum visează un Clown? Să vă spun eu cum stau lucrurile! 🙂

Articolul de astăzi l-aș numi mai degrabă „Visele lui Copăcel…”, de ce vise? Pentru că visele sunt cele care mă poartă mai departe, de ce Copăcel? Pentru că eu sunt Copăcel. 😀

Visez să văd oamenii pe stradă zâmbind, să-i văd că se bucură de lucrurile mărunte care ne fac viața mai frumoasă! Visez să fiu sursa de zâmbet a tuturor celor ce mă întâlnesc. Iubesc să mă plimb pe aleile parcului, să văd copii care aleargă și sar în sus de fericire, pentru că ei nu cunosc conceptul unei probleme. Pentru ei așa ceva nu există și se descurcă de minune cu asta. Visez să văd oamenii bucurându-se de viață și de cele mai mărunte detalii așa cum o fac copiii!

În viziunea mea, lumea este un joc de scenă, iar pe scena vieții mele eu sunt actorul principal, sunt pata de culoare în propria mea viață, dar visez să fiu pata de culoare în viața oricui. Ador să văd fericirea ce strălucește peste doi îndrăgostiți, copii care mănâncă vată de zahăr și cea mai interesantă parte este să simtă zahărul lipicos pe degețele. Sunt lucruri pe care oamenii mari au uitat să le facă! Eu aș propune un joc, hai să uităm o zi măcar din viețile noastre vârsta pe care o avem și să mergem în parc, să alergăm printre razele de soare, să ne lipim degetele cu vată de zahăr și bomboane!

Visez ca părinții să nu mai sperie copiii cu bau-bau sau mai rău, cu clown-ul. Dragi copii bau-bau NU EXISTĂ, iar clown-ul este cel mai bun prieten al vostru și al tuturor. Hai să mă cunoașteți ca să vă convingeți! 🙂

Visez în fiecare zi cu ochii deschiși și în fiecare noapte cu ochii închiși, visez în continuu să văd mult zâmbet care mă înonjoară. Cuvântul care mă definește este „zâmbet”.

Tuturor celor ce au ajuns să citească până aici, vă mulțumesc și vreau să vă rog ceva. În comentarii vă rog să răspundeți la următoarea întrebare: „Care este visul tău din copilărie?”, iar eu am să le citesc și apoi am să vă povestesc ceva foarte interesant!

visele_lui_copacel_fantasmagia_animatori_evenimente_petreceri 3

find-us-norisor-e1424245900295Vă invit să aruncați o privire în galeria noastră foto, să vedeți ce înseamnă visul meu și pe pagina noastră de facebook cu un click pe norișorul care o să vă poarte până acolo!

Cu drag și zâmbet vă salută Copăcel de la Fantasmagia!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

(1) comment

[…] știind că are cine să aibă grijă de copii, ba mai mult decât atât, aceștia se vor distra cu Clovni, prințese, personaje din povești și desene animate (la alegerea organizatorilor evenimentului) […]

Reply
Add Your Reply

Leave a Comment: