Ateliere gratuite la Targul de Crăciun Cluj-Napoca

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Nov 24

fantasmagia-are-multe-surprize

 

Vă invităm să faceți parte din lumea magică LollyBoom la Târgul de Crăciun din Piața Unirii, la Căsuța „Atelierul Spiridușilor”. Din 1 decembrie puteți lua trenulețul să opriți la fiecare atelier de creație gratuit, să treceți pe la patinoar, să luați în drum cu voi pentru părinți vin fiert iar pentru copii turtă dulce, cozonac și multe alte produse și lucruri tradiționale ale acestei minunate perioade a anului, Sărbătorile de iarnă.

fantasmagia-lollyboom-ateliere-de-craciun

Ateliere fermecate LollyBoom pregătite de Fantasmagia la Targul de Crăciun

Pentru că nu ne place să stăm la cozi, toate atelierele se fac pe bază de înscriere prealabilă (online, sau înainte de a intra în atelier, în limita locurilor disponibile).

Inscrierile se fac aici.

Ne dorim cât mai mulți copii la atelierele noastre. De aceea, am limitat numărul de ateliere la care se poate înscrie un copil în fiecare zi la 2 (două).

Toate atelierele sunt gratuite!

Cei mici vor avea ocazia să retrăiască obiceiurile culinare prin demonstrațiile și joaca de la atelierul de bucătărie.

bucatarie-atelier-lolllyboom-fantasmagia-bun

Cristian Gună îi va purta pe copii într-o călătorie de-a dreptul fantastică în care vor putea învăța arta magiei.

magie-atelier-lolllyboom-fantasmagia-bun

Copiii vor putea pleca acasă relaxați, odihniți, fericiți și cu o bună doză de distracție pentru că Adriana Gog, singurul instructor Relax Kids din România, îi așteaptă la joacă.

relax-kids-lolllyboom-fantasmagia-bun

Dragi copii, ne vedem pe facebook și la „Statuie”!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: