Asa Intampina Fantasmagia invitatii la nunta!

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Sep 16

Nunta este un eveniment special, tocmai de aceea noi venim cu idei colorate și îndrăznețe pentru a marca acest eveniment începând cu întâmpinarea invitaților.

oameni_picioroange_intampinare_invitati_cluj_fantasmagia_animatie_petreceri 3

Pe picioroange, la înălțime ca să ridicăm evenimentul la culoarea pe care o merită.

oameni_picioroange_intampinare_invitati_cluj_fantasmagia_animatie_petreceri 2

Chiar dacă afară a plouat puțin, asta nu ne-a împiedicat să dansăm la înălțime, să le dorim invitaților la nuntă petrecere plină de zâmbet și să ciocnim cu tinerii căsătoriți un pahar de șampanie, urându-le :„Casă de piatră!”

oameni_picioroange_intampinare_invitati_cluj_fantasmagia_animatie_petreceri 1

Promitem să revenim cu o galerie de fotografii făcute de la nivelul solului, ca să vedeți înălțimea la care am ridicat evenimentul.

Dacă vă întrebați ce mai putem noi să facem pentru a marca un astfel de eveniment?
O să vă spunem în câteva rânduri cu semn de întrebare.

Cum ar fi ca la nuntă, invitații să fie întâmpinați de către o pereche de oameni pe picioroange, apoi să fie conduși în sală de către doi mimi care să-i introducă într-o frumoasă poveste ce urmează să înceapă?

Dar copiii care sunt și ei la nuntă? Avem și pentru ei un colț pregătit cu personaje de poveste care să le ofere activități creative și distractive, iar părinții pot liniștiți să danseze și să se bucure de eveniment știind că are cine să aibă grijă de copii, ba mai mult decât atât, aceștia se vor distra cu Clovni, prințese, personaje din povești și desene animate (la alegerea organizatorilor evenimentului) și credeți-ne toată lumea se va bucura din plin de eveniment.

Sau ce ar fi dacă parcursul evenimentului un mim și/sau un magician printre mese să aibă numere scurte cu fiecare dintre invitați, sau poate chiar un show întreg de mimă sau magie pentru toată sala, atât pentru copii cât și pentru adulți?

Și încă ceva, pentru că de obicei mesele unde au loc astfel de evenimente nu sunt foarte confortabile pentru copii, noi (la cerere) putem să oferim măsuțe și scăunele mici și drăguțe pe care copiii să poată mânca și se pot juca apoi cu animatorii.

Aici puteți vedea cum arată măsuțele și scaunele noastre colorate!

Acestea fiind doar câteva dintre serviciile magice pe care le putem presta la un astfel de eveniment, vă invităm să navigați printre paginile colorate ale site-ului nostru, hai și pe facebook, să vă înveselim zilnic cu fotografii și lucruri minunate.

Ce mai așteptați, contactați-ne și hai să ne distrăm împreună!

Le dorim încă o dată casă de piatră și cele mai sincere urări de bine mirilor și tuturor celor ce s-au distrat la petrecere numai zâmbet!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: