Am impartit bucurie la Picnic in the Park

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

May 04

Foarte rar ne dăm seama cât de important este să ne bucurăm de lucruri simple, tocmai de aceea echipa de la Jazz in the Park ne-a invitat la un eveniment minunat, Picnic in the Park. Multe zâmbete, copii care se joacă, baloane curcubeu care se înalţă până la cer, muzică bună, o atmosferă pur şi simplu nemaipomenită şi multe activităţi la care au participat toţi cei aflaţi vineri în parcul de lângă Iulius Mall.

Cei ce ne-au fost alături au fost martorii celui mai mare război al stelelor din parc.

Star wars Fantasmagia

Cel mai mare război al distracției!

Iată câteva dintre concursurile de distracție.

Lucrurile minunate nu au încetat nici după plecarea bunului nostru prieten, soarele. Minnie Mouse si Copăcel au luminat parcul cu baloane cu luminiţe.

Pe scurt, am împărţit bucurie, am dansat, am zâmbit, am colorat parcul şi cerul cu baloane curcubeu şi iubim să fim Fantasmagia.

find-us-norisor-e1424245900295Vă invităm cu un click pe norișorul fermecat care o să vă poarte pe pagina noastră de facebook, și în galeria noastră de imagini vesele!

 

Vă dorim o zi colorată și plină de zâmbet!

 

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: