5 Motive sa ne chemi la evenimentul tau!

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Jun 12

Salutări calde dragi prieteni,

Astăzi vreau să vă spun care sunt cele cinci motive de bază pentru care să ne chemi pe noi la evenimentul tău. Vreau să vă dezvălui câteva secrete astfel încât petrecerea să vă fie una reușită.

1. Facem asta de peste 10 ani cu plăcere!

De peste 10 ani reușim să aducem zâmbete și să împărțim bucurie atât celor mici cât și celor mari. În timp am dobândit experiența și abilitatea de a transforma orice fel de eveniment într-un aevărat succes, un eveniment care să rămână atât în memoria invitaților cât și în inimile acestora.

Star wars Fantasmagia

2. Vrem să găsești tematica potrivită pentru evenimentul tău!

Fiecare dintre noi este unic, tocmai de aceea este important ca evenimentele organizate de tine să fie unice. Împreună vom reuși să găsim tematica potrivită pentru evenimentul tău și îl vom personaliza la maxim cu personaje și activități care să transforme petrecerea într-o adevărată poveste!

3. Suntem atenți la detalii!

Este foarte important ca invitații să se bucure de atenție din partea animatorilor, iar noi ne vom asigura că fiecare invitat al evenimentului va avea parte de ea. Distracția este garantată pentru fiecare invitat.

Face - painting

Face – painting

4. Singura limită este imaginația!

Pentru că imaginația noastră este fără limite vom găsi mereu idei pentru ca evenimentul să fie cea mai plăcută experiență atât pentru invitați cât și pentru dumneavoastră.

Ce credeți că fac aici?

Ce credeți că fac aici?

5. Implementăm cu succes ideile și sugestiile voastre!

Suntem deschiși să implementăm orice idee și orice sugestie pentru a crea un eveniment unic și plin de farmec. Ne dorim ca invitații tăi să rămână cu zâmbetul pe buze și după ce pleacă acasă.

copacel_clown_animatori_pentru_petreceri_cluj_fantasmagia_mascote (2)Ca să ajungem la o formulă de încheiere, vreau să vă spun că nimic nu poate fi comparat cu experiența unui zâmbet sincer. Nouă ne place să împărțim bucurie, peste tot, oriunde, la fiecare eveniment, la cumpărături și la plimbări de seară prin parc. Suntem plini de energie pe care vrem să o împărtășim cu oamenii. Cel mai important pentru noi este să reușim să oferim o experiență, nimic mai mult decât o experiență iar aici fiecare o simte diferit.

find-us-norisor-e1424245900295Vă așteptăm pe pagina noastră de facebook (cu un click pe norișorul nostru fermecat).

 

Să aveți o zi colorată și plină de zâmbet!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: