27 martie 2016. Magie și fotografie La Mesteceni

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Mar 23

Duminică, 27 martie 2016 Fantasmagia duce magia și fotografia la pensiunea La Mesteceni!

IMG_7512

În fiecare duminică, mergem La Mesteceni cu cele mai inedite spectacole și activități pentru copii. 🙂 Duminică trecută am mers cu un spectacol de mimă pentru copii și cu un atelier de film pentru copii.
Aici vedeți cum a fost. 

Animatori_petreceri_duminicile_povestilor_familie_mesteceni_fantasmagia_mimo_poetul_charlie_chaplin_Cenusareasa_film_teatru_copii (28)

De data aceasta magia va cuprinde pensiunea iar apoi două personaje surpriză deocamdată vor duce copiii în lumea fotografiei. Toate acestea se întâmplă în cadrul „Duminicile poveștilor în familie La Mesteceni”. 

Toată distracția începe la ora 15:00 cu un spectacol de magie oferit de magicianul Cristian Gună de la #Fantasmagia și continuă cu un atelier de fotografie pentru copii. Rămâneți cu ochii pe noi pentru a afla care sunt personajele surpriză ce vor coordona atelierul.
 
Detalii despre evenimentele de la Mesteceni găsiți aici.

Noi suntem Fantasmagia și ne place să împărțim bucurie!

Sună-ne sau scrie-ne și hai să ne distrăm impreună!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: