2016|UNTOLD is here… Fantasmagia is here!

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Aug 04

UNTOLD is here…

Nu aș fi spus nimic, de fapt de ce aș spune, nu ar mai fi UNTOLD dacă aș zice, de aceea eu nu am să vă spun ci am să vă scriu părți din povestea UNTOLD – Nespus de Fantasmagia 2015.

Pe lângă faptul că am avut ocazia să ascultăm cu toții unele dintre cele mai bune dj-set-uri ale micului nostru Globuleț Pământesc, Untold este de fapt o poveste nespusă, o altă lume, o lume de poveste! Acum întrebare: „Unde se simte mai bine lumea de poveste dacă nu la Fantasmagia?” (Întrebarea este oarecum retorică. :))

Când spun picturi inedite, nu spun povești!

Când spun picturi inedite, nu spun povești!

Am fost la înălțime în mulțimea de oameni la Arenă... pe picioroange la concert!

Am fost la înălțime în mulțimea de oameni la Arenă… pe picioroange la concert!

Am colorat festivalul și am făcut ce știm noi mai bine să facem, să #ImpartimBucurie!

UNTOLD  2016 e plin de surprize!

Anul acesta am pregătit pentru voi mai multă distracție, mai multă pictură pe față și mai multe personaje gata să coloreze cea de-a doua parte a acestei minunate povești nespuse. 🙂

Și Fantasmagia are o surpriză magică pentru toți participanții la poveste, dar nu vă spun nimic despre ea, altfel nu ar mai fi o surpriză. 🙂 Veți afla!

Avem pregătite desenele festivalului pentru pictura pe față și foarte multe baloane cu heliu așa că, să înceapă distracția!

13924991_1146154988761441_8170680967084018938_n

Ne vedem la UNTOLD. THE WORLD CAPITAL OF NIGHT AND MAGIC!

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: