20 martie 2016. Nici un vis nu e prea mare – Primul film marca Fantasmagia!

By Clovnul Copăcel | Evenimente :) serioase

Mar 21

Liniște pe platou. Scena 1, dubla 3. Acțiune!

Acestea au fost cele mai des auzite replici duminică 20 martie la pensiunea La Mesteceni!

Animatori_petreceri_duminicile_povestilor_familie_mesteceni_fantasmagia_mimo_poetul_charlie_chaplin_Cenusareasa_film_teatru_copii (16)

Spectacolul de mimă pe care Fantasmagia l-a adus la pensiunea La Mesteceni în cadrul evenimentului „Duminicile poveștilor de familie La Mesteceni”, a fost unul la care copiii au râs cu lacrimi. Mimo Poetul i-a purtat pe copii în jocul său iar copiii au fost foarte încântați.

Animatori_petreceri_duminicile_povestilor_familie_mesteceni_fantasmagia_mimo_poetul_charlie_chaplin_Cenusareasa_film_teatru_copii (11)

Apoi a apărut Charlie Chaplin și așa cum a promis i-a învățat pe copii cum se face un film. Alături de Cenușăreasa, venită special pentru această zi, copiii au fost actori, asistenți de regie, cameramani, regizori și au lucrat împreună ca la Hollywood! 🙂

Animatori_petreceri_duminicile_povestilor_familie_mesteceni_fantasmagia_mimo_poetul_charlie_chaplin_Cenusareasa_film_teatru_copii (28)

Știați că…
Charlie Chaplin avea doar 10 ani cand a urcat pentru prima dată pe scenă?

Animatori_petreceri_duminicile_povestilor_familie_mesteceni_fantasmagia_mimo_poetul_charlie_chaplin_Cenusareasa_film_teatru_copii (49)

Acum filmul este în stadiul de post-procesare. Suntem nerăbdători să vă arătăm și vouă creația copiilor! 🙂

Aici găsiți galeria foto de la evenimentul din 20 martie de La Mesteceni. :)

Revenim cu filmulețul. 🙂

Dacă sunteți curioși ce pregătește Fantasmagia pentru duminică La Mesteceni, rămâneți cu ochii pe noi și veți afla! 🙂

Sună-ne sau scrie-ne și hai să ne distrăm împreună!

 

Follow

About the Author

Numele provine de la copăcelul preferat al clownului, în care acesta mereu urcă pentru a face glume și un spectacol de neuitat. Toți cei care l-au întîlnit au avut ziua mai bună. Copiii sunt foarte entuziasmați să-l vadă făcând glume și spectacol. Clownul Copăcel iubește copiii și vata de zahăr.

Leave a Comment:

Leave a Comment: